Over ons

Van ’t Hoog Zaltbommel is de specialist in jonge gebruikte auto’s! Wij kennen de markt als geen ander en zien de vraag naar zeer jonge auto’s alleen maar stijgen, waarom een nieuwe auto kopen terwijl een zeer jonge auto duizenden euro’s goedkoper is dan een nieuwe? Bij ons is de klant nog altijd koning, en kunnen oprecht zeggen: Autobedrijf van ’t Hoog staat voor ‘’Service en kwaliteit van ’t Hoogste niveau’’
Van ’t Hoog Zaltbommel is onderdeel van Vakgarage van ’t Hoog Groot Ammers, wij bestaan al ruim 40 jaar sinds 1977!

Scherpe prijzen

Door ons zeer uitgebreide netwerk in zowel binnen-en buitenland kunnen wij populaire modellen voor zeer scherpe prijzen aanbieden.

Veelal zitten onze gebruikte auto’s nog in de lopende fabrieksgarantie! Heeft u uw droomauto bij ons zien staan, dan kunnen wij deze desgewenst voorzien van volledige onderhoudsbeurt en montage van accessoires zoals bijvoorbeeld een trekhaak, alarmsysteem,etc.

Financieren binnen 24 uur

Wilt u uw nieuwe auto volledig financieren of slechts een gedeelte?

Wij kunnen ter plaatse een financieringsaanvraag op maat voor u verzorgen, voor zowel particulier als zakelijke klant. Doorgaans weet u binnen 24 uur of uw aanvraag akkoord is bevonden.

Inruilen

Inruil behoort in tegenstelling tot andere bedrijven altijd tot de mogelijkheden bij ons, u zult bij ons altijd een eerlijk en marktconform inruil voorstel ontvangen!

Wilt u vooraf een inruil voorstel ontvangen, stuurt u ons dan zoveel mogelijk informatie en foto’s van het in te ruilen voortuig zodat wij een gedegen beeld hebben.